0

Erotische pakjes voor feestjes of gewoon in de slaapkamer

Als je op zoek bent naar een grande entree op een feest of in de slaapkamer, dan is er een ruime keuze in erotische pakjes. Outfits waarmee je de show steelt op bijvoorbeeld een Halloween party of gewoon in de slaapkamer als er aan rollenspellen gedaan wordt. Want wat als manlief "ziek" in bed ligt? Dan wordt het de hoogste tijd dat de sexy verpleegster de temperatuur komt opnemen. Kan ook zijn dat er nog openstaande boetes zijn die uiteindelijk in natura geïnd kunnen worden. De politieagente doet daar niet al te moeilijk over. Mocht je sekspartner alsnog niet willen betalen dan kunnen altijd nog de handboeien tevoorschijn gehaald worden.

Erotische pakjes en feestjes

Sexy Assepoester pakjeWat ook natuurlijk leuk is, en dan vooral met Halloween, is om in één van de erotische pakjes naar een feest te gaan. Het is toch een beetje een feest waar vrouwen steeds schaarser gekleed naar toegaan en ze elkaar lijken af te troeven wie het meest gewaagde durft aan te trekken. Als sexy pitspoes, duivels dame of een opwindende assepoester steel je zeker de show. Mocht je nog op zoek zijn naar een goede match, een piratenkapitein of een sexy zombie, dan doet zo'n sexy pakje wonderen.

Uniformen

Mocht een sexy Assepoester niet helemaal je ding zijn, geen enkel probleem. Op Speelpakje.nl vind je een uitgebreid aanbod in uniformen. Natuurlijk de al eerder genoemde politieagente, maar er is meer. Als sexy non, een pakje dat lijkt gemaakt voor de slaapkamer of een heel apart feestje waar de dresscode zo min mogeiljk is. Datzelfde geldt voor deze serveerster outfit van doorschijnende lingerie. Het sexy schoolmeisje outfit zou waarschijnlijk wel door de keuring heenkomen, al is het wel een heel erg mini-jurkje. Gewoon een beetje opletten met bukken en er is niets aan de hand. 

Er zijn in ieder geval genoeg erotische pakjes te vinden om van elk feest een succes te maken. Of dat lekker thuis is, tijdens een rollenspel of op een (erotisch) feest. 

 

 

Bekijk ook eens
Serveersters Outfit

€ 39,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis